ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazım Yurdalan İlkokulu

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

May

AFAD EKİPLERİ İLE BERABER OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladık.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "MEHMETÇİK İÇİN BİR NÖBET DE SEN TUT" projesi kapsamında okulumuz personellerinin yapmış olduğu yardıma binayen Mehmetçik Vakfı tarafından Okul Müdürümüz Sayın Ahmet ENGİN´e teşekkür plaketi takdim edilmiştir.Bizde kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz...

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMIMIZ YAPILDI.

Mrt

Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Sivil savunma Hafatası sebebiyle okulumuzda tatbikat yapılmıştır.Tatbikata tüm okulumuz katılmış ve başarıyla sonuçlandırılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü okulumuzda öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve velilerimizle beraber kutladık.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Kardeş Okulumuz İstanbul Sultangazi İbn-i Sina Anaokulu tarafından düzenlenen ´´Dost Kervanı: Şehirden Köye Yolculuk Projesi´´ kapsamında okulumuz anasınıflarına çeşitli oyuncak ve eğitim materyalleri geldi. Başta Sayın Nursen ARSLAN olmak üzere emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Geçen yıl okulumuzda yapılan ´Futbol Turnuvası´ şampiyonu gecikmeli de olsa şampiyonluk kupasına kavuştu.

Mrt

12 Mart Erzurum´un Kurtuluşu ve İstiklal Marşı´nın Kabulü Kutlandı. Okulumuzda yapılan törene öğrenci ve velilerin ilgisi yoğundu.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılım ile gerçekleştirildi. Sivil savunma günü nedeni ile yapılan tatbikata öğrenciler büyük ilgi gösterdi.