ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazım Yurdalan İlkokulu

Mrt

23/03/2024 TARİHİNDE KAYSERİ'DE YAPILAN GELENEKSEL KIZAK ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 1. OLAN ÖĞRENCİMZ AHMET GÜLER İLE TÜRKİYE 3. OLAN ÖĞRENCİMİZ TALHA KARAKAŞ'I İLÇE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SEYFULLAH KARAPINAR İLE İLÇE ŞUBE MÜSÜRÜMÜZ SAYIN EMRE KAYA OKULUMUZDA ZİYARET EDEREK TEBRİK ETTİ. YÖNETİCİLERİMİZE NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 109. YIL DÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK

Şbt

OKULUMUZDA KAYMAKAMLIĞIMIZ TARAFINDAN TEMEL SEVİYE KAYAK KURSU AÇILMIŞTIR KAYMAKAMIMIZ SAYIN UĞUR TUTKAN BEYEFENDİYE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ.

Şbt

ERZURUMDA 03/02/2024 TARİHİNDE DÜZENLENEN GSDF GELENEKSEL KIZAK YARIŞLARINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN AHMET GÜLER BİRİNCİ, TALHA KARAKAŞ İSE ÜÇÜNCÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ COŞKU İLE KUTLADIK

Ekm

KAZIM YURDALAN İLKOKULU OLARAK CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARI İÇİN ŞİMDİDEN HAZIRLIKLARI BAŞLATTIK. KUTLAMA KOMİSYONU OLARAK 100. YIL KUTLAMA PROGRAMIMIZIN İLK PROVASINI YAPTIK.

Haz

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmeni  Cennet DEMİRCİ'nin ortağı olduğu  "THE WORLD'S DELİCİOUS MENU" adlı eTwinning projesi sona erdi.  Projeye Türkiye'nin farklı bölgelerinden olan ortakların yanı sıra;  Polonya, Gürcistan, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya gibi ülkelerden ilkokul öğrenci ve öğretmenleri katılımı ile kapanış töreni düzenlendi. Öğrenciler bu projede yöresel yemek tanıtımları yaparak tüm dünya mutfağından seçme yiyeceklerin bulunacağı bir kafe menüsü hazırladılar. Öğrenci ve öğretmenimizi kutluyoruz.

May

OKULUMUZ BAHAR ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK.

May

BAHAR AYININ GELMESİYLE BİRLİKTE BAHÇEMİZE YENİ FİDANLARIMIZI DİKTİK.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı cosku ile kutladık.

Can bula cananını

Kul bula sultanını

Hüzn-ü keder def ola

Dilde hicap ref ola

Cümle günah af ola

Bayram o bayram ola

Mübarek Ramazan Bayramızı kutluyor hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Mrt

İlçe müdürümüz sayın Seyfullal KARAPINAR 22/03/2023 tarihinde okulumuzu ziyaret etmiştir. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşu ve İstiklal Marşımızın kabulunu okulumuzda kutladık.

Mrt

Çanakkale zaferimizin 108. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmeni  Cennet DEMİRCİ'nin ortağı olduğu  "THE WORLD'S DELİCİOUS MENU" adlı eTwinning projesi başlıyor.  Projeye Türkiye'nin farklı bölgelerinden olan ortakların yanı sıra;  Polonya, Gürcistan, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya gibi ülkelerden ilkokul öğrenci ve öğretmenleri katılım gösteriyor. Öğrenciler bu proje ile yöresel yemek tanıtımları yapacak ve tüm dünya mutfağından seçme yiyeceklerin bulunacağı bir kafe menüsü hazırlayacaklar. Öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.