ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazım Yurdalan İlkokulu

Kazım Yurdalan İlkokulu

Kazım Yurdalan İlkokulu Abdurrahman Gazi Mah. Mektep Sk No17 Palandöken/ERZURUM
Vizyon
Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin, vatanını ve milletini seven,Can taşıma liyakatini, canların canı uğrunda can vermeyi cana minnet sayacak kadar gözü kara, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek
Misyon
Kazım Yurdalan İlkokulu çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu doğrultuda öğrencilerini üst öğrenim kurumlarına donanımlı bir şekilde devam etmesini sağlayacaktır. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Kazım Yurdalan İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ
Ders Başlama : 09:00 Ders Bitiş : 14:40
DOĞALGAZ
G11-G1-G2 VE YUNUS EMRE MİNÜBÜSLERİ DURAK HATLARINA YAKIN
Servisle ulaşıma gerek yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Abdurrahman Gazi Mahallesinde Bulunmaktadır. Okulumuzun Doğusunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Bulunmaktadır. Okulumuz Kazım Yurdalan Ortaokulu ile yan yana hizmetine devam etmektedir.
3km
Proje Çalışmaları
2020-2021 eğitim öğretim yılında 6 adet E-Twinning Projesi ulusal kalite etiketi almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2020-2021 eğitim öğretim yılında 1 adet E-Twinning Projesi Avrupa kalite etiketi almıştır